Ruokaa tehdään sydämellä
ja sen pitää maistua

Ninan keittiön tarina

Hyvän ruoan salaisuus ei ole monimutkainen: hyvä ruoka on maukasta ja se on valmistettu aidoista raaka-aineista. Kaiken kruunaa kaunis esillepano.

Meillä Ninan keittiöissä ruoan omavalmistusaste on korkea. Tämä tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan puhtaista ja aidoista raaka-aineista valmistettua laadukasta ruokaa. Hyvä ruoka on mahdollisimman lisäaineetonta, se maistuu hyvälle ja on kauniisti esillä. Kun ruoka on omassa keittiössä valmistettu, niin silloin tiedämme mistä ruoka on peräisin ja miten tai kuka sen on valmistanut.

Ninan keittiön ravintoloiden ruokalistat laaditaan aina asiakaslähtöisesti huomioiden asiakaskunta sekä heidän toiveensa. Jokainen ravintola- ja keittiöpäällikkö suunnittelevat ruokalistat ravintolakohtaisesti.

Miten Ninan Keittiö sai alkunsa?

Nina perusti ensimmäisen Ninan keittiön ravintolan 2013 Tampereen Härmälään, josta Ninan keittiöiden tarina lähti liikkeelle. Tällä hetkellä ravintoloita on Pirkanmaalla sekä pääkaupunkiseudulla.

Vuonna 2017 Pirkkalaan valmistunut keskuskeittiö antoi toimintamme kehittämiselle aivan uuden mahdollisuuden. Keskuskeittiö on mahdollistanut yrityksen kasvun ateriapalveluiden puolella. Ninan keittiö avasi myös vuonna 2017 ensimmäisen pääkonttoritason henkilöstöravintolan Fennian pääkonttoriin Pasilaan.

Tätä nykyä innokas ja ammattitaitoinen tiimimme kehittää Ninan keittiöitä yhdessä asiakkaidemme kanssa eteenpäin. Kaiken keskellä on asiakaslupauksemme: ruokaa tehdään sydämellä ja sen pitää maistua!

Ninan Keittiön arvot ovat maku, osaaminen, yrittäjämäisyys ja vastuullisuus

Ninan Keittiön arvot

Ninan Keittiön arvot ovat maku, osaaminen, yrittäjämäisyys ja vastuullisuus.

Ninan Keittiössä omavalmistusaste on korkea.
Tervetuloa Ninan Keittiöön!
Asiakastyytyväisyys vuonna 2021
Happy or Not-palautteita saimme lähes 12 000 kpl.

Palautteista 98% oli positiivisia.
NPS-arvomme oli 79

Töihin Ninan Keittiöön?

Tutustu avoimiin työpaikkoihin tai jätä vapaamuotoinen hakemus rekry-sivujemme kautta: