Ninan Keittiössä Ruokaa tehdään sydämellä ja sen pitää maistua

Hyvän ruoan salaisuus ei ole monimutkainen: hyvä ruoka on maukasta ja se on valmistettu aidoista raaka-aineista. Kaiken kruunaa kaunis esillepano.

Puhtaista raaka-aineista itse tehtyä ruokaa

Meillä Ninan keittiöissä ruoan omavalmistusaste on korkea. Tämä tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan puhtaista ja aidoista raaka-aineista valmistettua laadukasta ruokaa. Hyvä ruoka on mahdollisimman lisäaineetonta, se maistuu hyvälle ja on kauniisti esillä. Kun ruoka on omassa keittiössä valmistettu, niin silloin tiedämme mistä ruoka on peräisin ja miten tai kuka sen on valmistanut.

Ninan keittiön ravintoloiden ruokalistat laaditaan aina asiakaslähtöisesti huomioiden asiakaskunta sekä heidän toiveensa. Jokainen ravintola- ja keittiöpäällikkö suunnittelevat ruokalistat ravintolakohtaisesti.

Lounashetki

Ninan Keittiön arvot: maku, ketteryys ja välittäminen

Ninan keittiöiden toimintaa ohjaavat yrityksemme arvot. Olemme päivittäneet yrityksemme arvot, jotta ne tukevat yrityksemme toimintaa kohti tavoittamme.

Maku

Ninan keittiö panostaa vahvasti tuotteiden ja palvelun laatuun, korostaen tinkimätöntä makua ja mieleenpainuvaa asiakaskokemusta. Palvelulupauksemme kuuluu ”Ruokaa tehdään sydämellä ja sen pitää maistua”.

Ketteryys

Arvomme kiteytyvät sanaan ketteryys. Yrityksenä olemme sitoutuneet toimimaan nopeasti muuttuvissa tilanteissa asiakaslähtöisesti. Tämä pitää sisällään joustavuuden, innovatiiviset ratkaisut ja kyvyn mukautua muutoksiin tehokkaasti.

Välittäminen

Yrityksemme sydän sykkii aidolle välittämiselle. Asiakaspalvelun laatu ja henkilökuntamme hyvinvoinnin tukeminen ovat meille tärkeintä. Kunnioitamme sidosryhmiämme avoimuudella ja yhteistyöllä, luoden pitkäaikaisia suhteita. Pyrimme vastuullisuuden kautta kestävään liiketoimintaan, sekä tukemaan ympäristöä ja yhteisöjä, joissa vaikutamme.

Lounashetki

Miten Ninan Keittiö sai alkunsa?

Nina perusti ensimmäisen Ninan keittiön ravintolan 2013 Tampereen Härmälään, josta Ninan keittiöiden tarina lähti liikkeelle. Tällä hetkellä ravintoloita on Pirkanmaalla, Helsingissä ja Hämeenlinnassa.

Vuonna 2017 Pirkkalaan valmistunut keskuskeittiö antoi toimintamme kehittämiselle aivan uuden mahdollisuuden. Keskuskeittiö on mahdollistanut yrityksen kasvun ateriapalveluiden puolella. Ninan keittiö avasi myös vuonna 2017 ensimmäisen pääkonttoritason henkilöstöravintolan Fennian pääkonttoriin Pasilaan.

Tätä nykyä innokas ja ammattitaitoinen tiimimme kehittää Ninan keittiöitä yhdessä asiakkaidemme kanssa eteenpäin. Kaiken keskellä on asiakaslupauksemme: ruokaa tehdään sydämellä ja sen pitää maistua!