Henkilöstöravintola yritykselle

Miltä kuulostaisi oma henkilöstöravintola yritykseenne? Ninan Keittiö tarjoaa laadukkaat henkilöstöravintolat tai säännölliset lounastoimitukset yrityksellenne. Me räätälöimme henkilöstöravintolapalvelut ja ateriapalvelut juuri yrityksenne näköiseksi ja makuiseksi palvelupaketiksi. Helppoa ja maukasta!

Lounasravintola on panostus henkilöstön jaksamiseen

Työkavereiden kanssa syöminen yhdistää. Henkilöstöravintola tarjoaakin mainiot puitteet vapaamuotoisille kohtaamisille. Toisinaan näistä keskusteluista voi syntyä uusia ideoita yrityksen kehittämiseksi.

Me Ninan Keittiössä tarjoamme henkilöstöravintolapalveluita asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Ruoan omavalmistusaste on meillä korkea. Tämä tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan puhtaista ja aidoista raaka-aineista valmistettua laadukasta ruokaa. Hyvä ruoka on mahdollisimman lisäaineetonta, se maistuu hyvälle ja on kauniisti esillä. Kun ruoka on omassa keittiössä valmistettu, niin silloin tiedämme mistä ruoka on peräisin ja miten tai kuka sen on valmistanut.

Ninan Keittiö ravintola

Miksi Ninan Keittiö henkilöstöravintolaksi?

Ninan keittiön ravintoloiden ruokalistat laaditaan aina asiakaslähtöisesti huomioiden asiakaskunnan toiveet. Jokainen ravintola- ja keittiöpäällikkö suunnittelee ruokalistat ravintolakohtaisesti.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä:

Tommi Harju
Toimitusjohtaja
tommi.harju@ninankeittio.fi
Puh. 050 465 0262

Voit myös lähettää viestin lomakkeella.

    Suostun, että henkilötietojani käsitellään tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

    Ninan Keittiö ravintola