Henkilöstöravintolat, ateriapalvelut ja muut palvelut yrityksille

Ninan Keittiö tarjoaa laadukkaat henkilöstöravintolat tai säännölliset lounastoimitukset yrityksellenne. Me räätälöimme henkilöstöravintolapalvelut ja ateriapalvelut juuri yrityksenne näköiseksi ja makuiseksi palvelupaketiksi. Helppoa ja maukasta!

Voimme toimittaa maukkaat lounaat yrityksenne tiloihin tarjoiltavaksi tai voitte tehdä meidän kanssamme lounasruokailusopimuksen, jolloin henkilökuntanne aterioi Ninan Keittiön ravintolassa. Tai miltä kuulostaisi oma henkilöstöravintola yritykseenne?

Henkilöstöravintola yritykseenne

Henkilöstöravintolat

Palvelutarjonnan keskiössä on henkilöstöravintolapalvelun tuottaminen asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Meillä Ninan keittiöissä ruoan omavalmistusaste on korkea. Tämä tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan puhtaista ja aidoista raaka-aineista valmistettua laadukasta ruokaa. Hyvä ruoka on mahdollisimman lisäaineetonta, se maistuu hyvälle ja on kauniisti esillä. Kun ruoka on omassa keittiössä valmistettu, niin silloin tiedämme mistä ruoka on peräisin ja miten tai kuka sen on valmistanut.

Ninan keittiön ravintoloiden ruokalistat laaditaan aina asiakaslähtöisesti huomioiden asiakaskunta sekä heidän toiveensa. Jokainen ravintola- ja keittiöpäällikkö suunnittelevat ruokalistat ravintolakohtaisesti.

Täältä näet Ninan Keittiön ravintolat ja kahvilat.

Ninan Keittiön lounaspaketit

Ateriatoimitukset yrityksille

Meidän kauttamme on mahdollista tilata erilaisia ruokaratkaisuja, voimme räätälöidä juuri Sinulle sopivan ratkaisun.

Lounaiden toimittaminen onnistuu kylmänä, kuumana tai yksittäin pakattuina annoksina.  Pirkkalan tuotantokeittiössä olevan pakkauslinjan ansiosta pystymme pakkaamaan ruoka-annoksia tuoteturvallisesti. Pakkausprosessissa käytämme suojakaasua, jonka avulla varmistamme tuotteiden säilyvyyden ja turvallisuuden. Pystymme toimittamaan annospakattuja ruokia myös alihankintana tai asiakkaan omalla brändillä.

Lounastoimituksiin voidaan yhdistää myös muita tuotteita, kuten kahvia ja kahvileipiä tai muita Catering-tuotteita.

Lounasmyynti linjastosta

Lounasmyynti linjastosta

Tule ryhmän kanssa syömään paikan päälle Ninan Keittiön ravintolaan! Tee lounassopimus yrityksenne ruokailusta henkilöstoravintolamme kanssa, tai hae ruokaa mukaan työpaikallesi. Myös leipomotuotteet ovat tilattavissa ja haettavissa vaikkapa kokouksiin tai muihin tilaisuuksiin.

Täältä näet Ninan Keittiön ravintolat ja kahvilat.

Ninan Keittiön catering-palvelut

Juhla- ja catering-palvelut

Onko yrityksesi järjestämässä virkistyspäivää, asiakastilaisuutta tai kokousta? Tilaa meiltä Ninan keittiöstä tarjoilut ja tilaisuuden toteutus ammattitaidolla! Meiltä löydät tarvittaessa myös kabinetit ja muut tilat yritystilaisuuksien viettoon. Kokouksen ohessa tarjoilemme teille kotiruokaa maistuvalla lounaallamme. Toimipaikkojamme ovat Tampere, Pirkkala ja Lempäälä. Lue lisää juhlapalveluistamme

Miksi Ninan Keittiö?

Ninan keittiön ravintoloiden ruokalistat laaditaan aina asiakaslähtöisesti huomioiden asiakaskunnan toiveet. Jokainen ravintola- ja keittiöpäällikkö suunnittelee ruokalistat ravintolakohtaisesti.

Meillä Ninan keittiöissä ruoan omavalmistusaste on korkea. Tämä tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan puhtaista ja aidoista raaka-aineista valmistettua laadukasta ruokaa, mahdollisimman lisäaineetonta ruokaa, joka maistuu hyvälle ja on kauniisti esillä.  Kun ruoka on omassa keittiössä valmistettu, niin tiedämme mistä se on peräisin ja kuka sen on valmistanut.

Ruokaa tehdään sydämellä ja sen pitää maistua!

Lue lisää Ninan Keittiöstä

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä:

Tommi Harju
Toimitusjohtaja
tommi.harju@ninankeittio.fi
Puh. 050 465 0262

    Suostun, että henkilötietojani käsitellään tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

    Ninan Keittiöstä saat tilaisuuteesi niin suolaiset kuin makeat leivonnaiset. Maistuisiko vaikkapa mustikkapiirakka?