Juhlat ja tilaisuudet

Oletko järjestämässä kokouksia tai juhlia? Ninan Keittiöstä saat tarjoilut niin isoihin kuin pieniinkin juhliin. Catering- ja juhlapalvelumme järjestää ja suunnittelee juhlat ja tilaisuudet yritys- ja yksityisasiakkaille Pirkanmaalla sekä pääkaupunkiseudulla.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa onnistuneet juhlat. Ninan Keittiön kokit ja leipurit valmistavat ihania suolaisia ja makeita herkkuja, joita ei voi vastustaa. Herkkujen lisäksi tarjoamme monenlaisia vaihtoehtoja sekä lämpimiksi että kylmiksi tarjottaviksi – aina juuri oikea määrä teidän tarpeisiinne! Voimme järjestää juhlat ja tilaisuudet niin omissa ravintoloissamme kuin asiakkaan tiloissakin. Palvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin. Teemme tilaisuudesta näköisenne!

Kyllä onnistuu!

Yrityksille olemme järjestäneet vuosien varrella catering- ja juhlapalveluita mm. seuraaviin yritysjuhliin: kokoukset, tyky-päivät, pikkujoulut, saunaillat ja avajaiset.

Yksityisille olemme järjestäneet catering- ja juhlapalveluita mm. seuraaviin perhejuhliin: häät, ristiäiset ja nimiäiset, muistotilaisuudet, syntymäpäivät,
saunaillat, valmistujaiset ja karonkat.

Ninan Keittiön herkulliset menut vievät kielen mukanaan!

Herkulliset menut

Ninan Keittiöstä saat herkulliset tarjoiltavat juhliisi. Valmistamme suolaiset ja makeat herkut niin yritys- kuin yksityisasiakkaillekin.

Juhlatilat ja kabinetit

Ninan keittiön ravintolat ja kabinetit tarjoavat oivallisen paikan erilaisten tilaisuuksien viettoon. Hoidamme samalla tilaisuuteesi sopivat tarjoilut, jotka suunnittelemme aina yhdessä kanssasi.
Ninan Keittiö Realpark Lempäälä kabinetti