Ninan keittiö ravintola Akseli

Ravintola Akseli, Helsinki Ilmala
avataan elokuussa 2024

Ravintola Akseli avautuu elokuussa 2024

Ilmalankuja 3, 00240 Helsinki
Löydät meidät Ilmalan Aurasta
Katso sijainti Google Mapsista

Tulossa uutta! Uudessa Ilmalan Aurassa sijaitsevassa Ninan Keittiö Ravintola Akselissa tarjoillaan maistuvaa lounasta sekä laadukkaita kokous– ja catering-tuotteita sekä palveluita. Ravintolamme yhteydessä on myös kahvila, jossa on tarjolla monipuolisia kahvilaherkkuja sekä erikoiskahveja. Ravintolan tila sopii erinomaisesti erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen.

Tutustu palveluihimme

Järjestä juhlat Ravintola Akselissa!

Ravintola Akselin tila sopii erinomaisesti erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Meillä voit järjestää esimerkiksi yritysjuhlat, aamiaistilaisuudet, perhejuhlat tai pikkujoulut. Saat meiltä myös juhliisi herkulliset tarjoilut. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Ninan keittiön lounas

Ravintola Akselin palvelut

Ravintola Akseli avataan elokuussa 2024!
Tarjoamme herkullista ja maistuvaa lounasta.

Ravintola Akseli avataan elokuussa 2024!
Ravintola Akselin yhteydessä on kahvila, jossa on tarjolla monipuolinen valikoima suolaisia ja makeita herkkuja sekä käsityönä valmistettuja laadukkaita espressopohjaisia kahveja ja monipuolinen teevalikoima.

Etsitkö juhlatilaa pääkaupunkiseudulta?

Ninan Keittiö Pasila sijaitsee Fennian pääkonttorissa, kauppakeskus Triplan lähettyvillä – hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ravintola soveltuu hyvin isojen tilaisuuksien järjestämiseen sekä ryhmien ruokailuun.

Ninan keittiö: Ravintola Fennia, Pasila Helsinki – juhlatila