Rapumenu 1

Alkuruoka

  • Perinteiseen tapaan keitetyt kotimaiset ravut (ravut päivän hintaan) alkuruoaksi suosittelemme 6-10 rapua / ruokailija
  • Rapupaketti sisältää: tillin, voin, paahtoleivän, rapukaulurin, savetit sekä servietit.

Suosituksemme rapujen kanssa:

Pääruoka

  • Hiillostettua siikaa, keltavahverorisotto a’33,00
  • Pintasavustettua poronfileetä, rosmariini beurre blanc, herukka demi glace, palsternakka-kukkakaalipyree a’38,0
  • Paistettua sorsanrintaa, mustatorvisieni-tryffeliduchesse, grand veneur kastike a’37,00
  • Serrano quiche, romainesalaatti a’25,00
  • Savustettuja kasviksia paperitaikinassa, balsamico-luumutomaatit a’25,00

Jälkiruoka

  • Sahrami-valkosuklaajäätelöä, kuuma suomuurainkeitto a’10,50
  • Tyrnipannacotta a’8,50
  • Mustaherukka crème brûlée, punaherukoita a’9,00
  • Sitruunatartaletti, italialaista marenkia a’7,50

Rapumenu 2

Alkuruoka

  • Pieni tatticappuccino, tryffelimaitofoam A’7,50
  • Pehmeä nokkoskeitto, kylmäsavulohta, viiriäisen muna A’8,50
  • Siikacheviche, avocadomoussea, granaattiomenaa A’9,50
  • Rimmattua häränfileetä, pikkelöityjä sieniä ja juureksia, parmesan creme 9,50

Pääruoka

  • Pääruoaksi suosittelemme 15-20 rapua / ruokailija. (ravut päivän hintaan)
  • Rapupaketti sisältää: tillin, voin, paahtoleivän, rapukaulurin, savetit sekä servietit.

Jälkiruoka

  • Sahrami-Valkosuklaajäätelöä, kuuma suomuurainkeitto A’10,50
  • Tyrnipannacotta A’8,50
  • Mustaherukka crème brûlée, punaherukoita A’9,00
  • Sitruunatartaletti, italialaista marenkia A’7,50