Henkilöstöruokalapalvelut

Ninan keittiö räätälöi yrityksesi henkilöstölle sopivan ravintolamallin. Räätälöimme palvelut vastaamaan koko yrityksesi tarpeita. Ota yhteyttä!

Keskuskeittiötoiminta

Ninan keittiö toimittaa yrityksille ruokaa myytäväksi ja tarjottavaksi. Keskuskeittiön kautta Ninan keittiö toimittaa luotettavasti ja laadukkaasti ruokaa eri toimipaikkoihin sekä tilaisuuksiin.

Lounastoimitukset yrityksille

Ninan keittiö tarjoaa yrityksille myös lounaspaketteja. Voit tilata tietyn paketin mukaisen lounaan (kiertävä lounaslista) toimitettavaksi yrityksen työntekijöille. Lounastoimitus voidaan tehdä tilanteesta riippuen joka päivä, tai esimerkiksi vain sovittuina viikonpäivinä. Toimituksiin voidaan yhdistää myös muita tuotteita (esimerkiksi kahvi ja kahvileivät). Lounastoimituksia myydään yrityksille, joihin toimitetaan lounasta yli 10 hengelle.

Lounasmyynti linjastosta

Tule ryhmän kanssa syömään paikan päälle, tee lounassopimus yrityksen ruokailusta tai hae ruokaa mukaan. Myös leipomotuotteet ovat tilattavissa ja haettavissa vaikkapa kokouksiin tai muihin tilaisuuksiin.

Kokous- ja juhlapalvelut ja catering

Oletko järjestämässä kokouksia tai juhlia? Ninan keittiön kabinetit tarjoavat oivallisen paikan yritystilaisuuksien viettoon. Voit tilata myös catering-palvelut omiin tiloihisi.