Henkilöstöruokalapalvelut

Ninan keittiö räätälöi yrityksesi henkilöstölle sopivan ravintolamallin. Räätälöimme palvelut vastaamaan koko yrityksesi tarpeita.

Voimme toimittaa maukkaan lounaan yrityksenne tiloihin tarjoiltavaksi tai voitte tehdä meidän kanssamme lounasruokailusopimuksen. Ninan keittiön lounas on puhdasta kotiruokaa. Ota meihin yhteyttä!

Keskuskeittiötoiminta

Ninan keittiö toimittaa yrityksille ruokaa myytäväksi ja tarjottavaksi. Keskuskeittiön kautta Ninan keittiö toimittaa luotettavasti ja laadukkaasti ruokaa eri toimipaikkoihin sekä tilaisuuksiin.

Uusi ja iso keittiömme Veskassa pystyy valmistamaan ruokaa myös teidän yrityksenne tarpeisiin. Toimitamme ruoan myös perille asti. Jos haluat tarjouksen lounasvalmistussopimuksesta niin ota yhteyttä!

Lounastoimitukset yrityksille

Ninan keittiö tarjoaa yrityksille myös lounaspaketteja. Voit tilata tietyn paketin mukaisen lounaan (kiertävä lounaslista) toimitettavaksi yrityksen työntekijöille. Lounastoimitus voidaan tehdä tilanteesta riippuen joka päivä, tai esimerkiksi vain sovittuina viikonpäivinä. Toimituksiin voidaan yhdistää myös muita tuotteita (esimerkiksi kahvi ja kahvileivät). Lounastoimituksia myydään yrityksille, joihin toimitetaan lounasta yli 10 hengelle.

Lounasmyynti linjastosta

Tule ryhmän kanssa syömään paikan päälle, tee lounassopimus yrityksen ruokailusta tai hae ruokaa mukaan. Myös leipomotuotteet ovat tilattavissa ja haettavissa vaikkapa kokouksiin tai muihin tilaisuuksiin.

Pitopalvelu ja catering

Oletko järjestämässä kokouksia tai juhlia? Ninan keittiön kabinetit ja ravintolat tarjoavat kokoustilat ja juhlatilat yritystilaisuuksien viettoon. Voit tilata myös catering-ja pitopalvelut omiin tiloihisi.

Onko yrityksesi järjestämässä virkistyspäivää, asiakastilaisuutta tai kokousta? Tilaa meiltä Ninan keittiöstä tarjoilut ja tilaisuuden toteutus ammattitaidolla. Toimipaikkojamme ovat Tampere, Pirkkala ja Lempäälä. Kokouksen ohessa tarjoilemme teille kotiruokaa maistuvalla lounaallamme.