Ninan arvoresepti

Ninan keittiön ruoka on rehellistä, aitoa ja laadukasta. Ninan keittiön reseptin salaisuus on paikallinen, terveellinen ja raikas kotiruoka. Se on lähes lisäaineetonta ja ravintoarvot ovat kohdallaan. Ninan keittiön raaka-ainehylly pursuaa omaperäisiä ja elämyksellisiä makuja. Palvelu on tehokasta, osaavaa ja sympaattista.

Tehokas palveluketju

Ninan keittiön kaikenkattava palveluketju ulottuu Veskan tuotantokeittiöstä ruokien kuljetukseen palvelukeittiöihin. Kuljetuksesta palautuvat astiat mahdollistavat tuotannollisen ja taloudellisen tehokkuuden. Reseptiikan ja tuotevalikoiman kehittämisessä huomioidaan myös asiakkaiden toiveet.

Ninan keittiön tiimi

Yrittäjä Nina häärii patojen ääressä yli 20 vuoden ravintola-alan kokemuksella. Hän on aina halunnut pitää kahvila-lounasravintolaa, joten Ninan keittiö on unelmien täyttymys. Erityisesti Ninaa ajaa eteenpäin into ruoan kehittämiseen ja reseptivalikoiman luomiseen. Yhdessä innokkaan ja ammattitaitoisen tiiminsä kanssa Ninan keittiö palvelee asiakkaitaan kuunnellen heidän toiveitaan.

Ruokaa tehdään sydämellä, ja sen pitää maistua.
Nina